



LUNCH V 8
DAGENS 149 KR
-
MÅNDAG
KOKT RIMMAD OXBRINGA - Potatispuré, rotfrukter & pepparrotssås
FRITERADE RISBOLLAR- Grillat naanbröd, myntayoghurt & pepparrotssås -
TISDAG
KRISPIG FLÄSKSCHNITZEL- Österrikis potatissallad & rödlökssmör
ROSTAD BLOMKÅL- Svartpeppar, sesam , soya, syrliga cruditeer & jasminris -
ONSDAG
PULLED PORKBUNS - Picklad lök, jalapenochutney & rostad sötpotatis
MAC N CHEESEBALLS - Rostad tomatsås, grillade grönsaker & permesanost
-
TORSDAG
PERSILJEJÄRPAR- Gräddsås, potatispuré, pressgurka & lingon
KRÄMIG PUMPASOPPA- Rostad majs, grillat bröd & örtig färskost -
FREDAG
GRILLAD FLANKSTEK - Café de Parissås, ljummen tomatsallad, haricoteverts & friterad potatis
GRILLAD BROCCOLI - Café de Parissås, ljummen tomatsallad, haricoteverts & friterad potatis
Ostronfredag
På fredagar serverar vi ostron för 15 kr/styck och ett glas vitt vin för 60 kr
11:00-17.00
Förrätt
Varmrätt
-
POTATISGNOCCHI 235
Smörad fermenterad tomatsås, bakade tomater & kronärtskockor
-
TRYFFEL RIGATONI 255
Halstrade pilgrimsmusslor & permesanost
-
NOPPES RÄKSALLAD 245
Handskalade räkor & råhyvlad champinion, avocade, löskokt ägg & nobisdressing
-
GRILLAD ENTRECOTE 395
Rödvinssky, pommes frites, tomatsallad & bearnaisesås
-
RÅBIFF 235
" Biff & bea ", machesallad, bearnaiseskum & pommes frites
-
SKREITORSK 345
Ångad, rimmad, handskalade räkor, pepparrot, 63 graders ägg & brynt smör
SÖTT


